Organization

Onze opdrachtgever in Gouda is op zoek naar studenten die willen ondersteunen op de engineering afdeling. De opdrachtgever is een hele grote producent van vuurvaste materialen. De specialiteit is steenproductie, waarvan de fabriek ook direct naast het kantoor staat. 

Op het kantoor zit de engineering afdeling, die belast is met het maken van ontwerpen van vuurvaste technische installaties. Een voorbeeld is een verwarmingsketel die ingepakt moet worden om de warmte binnen de ketel te houden. Elke installatie is anders, waardoor veel maatwerk wordt verwacht. Erg belangrijk voor de functie is kennis van autocad, zodat je de ontwerpen ook vorm kan geven.


Function

Als student zal je verantwoordelijkheden krijgen die passen bij je functie. Je krijgt kleinere opdrachten die je in je eentje of in een team kan voltooien. Kennis van vuurvaste materialen is een pré, maar geen harde vereiste. Onderzoek doen, innovaties bedenken en ontwerpen zelf behoren allemaal tot je takenpakket.

Requirements

  • HBO of WO Werktuigbouwkunde (duaal afstuderen mogelijk)
  • kennis van autocad
  • kennis van vuurvaste technieken en materialen
  • enthousiasme
  • teamplayer
  • hands-on mentaliteit
  • minimale beschikbaarheid: 2 dagen per week

Offer

Je krijgt een uurloon en reiskostenvergoeding

Information

Lennart Harmelink, te bereiken op 0621920150 of per mail op duurzaam@greenblue.nl

Tagged on: