Introduction

Dit is een doorlopende vacature voor een grote investeringsmaatschappij in Rotterdam. Ze zijn hier altijd op zoek naar de allerbeste mensen op de arbeidsmarkt, maar de eisen zijn streng! Ben jij echt slim? En wil je werken bij de top van de investeringsmaatschappijen? Lees dan snel verder.


Organization

Deze investeringsmaatschappij houdt kantoor met uitzicht over het centrum van Rotterdam. Het bedrijf heeft zo’n 30 medewerkers, die samen een portfolio beheren met een enorme totale waarde. Het bedrijf heeft een geschiedenis die terugloopt tot in de 19e eeuw, en heeft sindsdien een grote groei doorgemaakt. De strategie is er op gericht om grote aandelen in bedrijven aan te werven en op lange termijn de waarde hiervan te vergroten. 

Function

De functie waarop je solliciteert is de functie van Associate. Als associate ben je betrokken bij het identificeren, evalueren en onderhandelen van overname kansen voor de lange termijn beleggingsportefeuille van het bedrijf. Daarnaast bied je ondersteuning aan het management van deze bedrijven en het ontwikkelen van hun bedrijf. Je taken hier variëren van uitvoering van de buy & build-strategie, de beoordeling van business plannen en analyseren van de prestaties.

Requirements

Zoals gezegd zijn de eisen zeer streng, maar wellicht behoor jij tot de top die ze zoeken!

  • Je hebt een Technische WO studie gedaan, met een gemiddelde cijfer van 7.5
  • Je hebt VWO N&T of VWO N&G gedaan, met een gemiddelde van 7.5 en voor wiskunde B minimaal een 8
  • Je hebt een zeer goed analytisch vermogen
  • Je bent communicatief sterk
  • Je toont initiatief
  • Je kan goed zelfstandig werken
  • Je bent nuchter

Offer

Als associate ontvang je een hoog startsalaris en heb je goede arbeidsvoorwaarden.Daarnaast krijg je een intensieve training. Alle Associates volgen een best in class learning & development programma. Het curriculum omvat zowel kennis (financiën, strategie, waarde-toekenning) en competentie trainingen, afgestemd per persoon.

Over het algemeen worden Associates na vier tot vijf jaar gepromoveerd tot de rol van de Investment Manager of gaan ze verder in hun carrière in lijn- of business development rollen in bedrijven uit de portefeuille.

Information

Lennart Harmelink (06 21920150 of via duurzaam@greenblue.nl)

Tagged on: