GreenBlue is het eerste duurzame studenten uitzendbureau van Nederland. We zijn een jong, innovatief en snel groeiend bedrijf dat opereert vanuit het midden van het studentenleven. We zijn er van overtuigd dat studenten al tijdens hun studie veel kunnen bijdragen aan verschillende bedrijfsprocessen.

Wij zijn er van overtuigd dat een duurzame toekomst de juiste is. Als eerste Duurzame Studenten Uitzendbureau van Nederland leveren wij CO2-neutrale uitzendkrachten en investeren wij in ontwikkeling van nieuwe energie-technologieën. Daarnaast organiseert GreenBlue jaarlijks de All Energy Day, een inspirerende dag voor politiek, wetenschap, studenten en het bedrijfsleven.

Ons kantoor is gevestigd in Delft. Doordat wij midden in het studenten netwerk kunnen opereren, verloopt de werving en selectie snel en effectief. Maar ook buiten Delft kunnen wij zonder problemen studenten leveren. Wij hebben in de afgelopen jaren goede ervaringen met opdrachten in o.a. Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Leiden. Via ons netwerk is het ook mogelijk om uitzendkrachten te leveren in de omgeving van alle andere studentensteden.

Onze studenten hebben een passie voor techniek. De kennis die studenten hebben wordt vaak onderschat. Zeker studenten die in de Master-fase zitten kunnen een gewaardeerde kracht in het bedrijfsleven zijn. Ons bestand telt studenten van alle faculteiten van de TU Delft, vanaf het eerste jaar tot aan afstudeerders. De behoefte per bedrijf verschilt echter sterk, maar voor elke opdracht is een passende student te vinden!

bekijk ons huidige aanbod van vacatures voor een goed voorbeeld van de vacatures die wij behandelen.