SearchC
GreenBlue biedt uw bedrijf de juiste student(en) op het juiste moment! We maken onderscheid in verschillende vormen van uitzendkrachten tegen scherpe tarieven. het tarief wordt per opdracht en per persoon vooraf vastgesteld.

Snelle hulp
Voor de snelle noodzakelijke hulp kunt u bij GreenBlue terecht. Heeft u snel studenten nodig die ondersteunen bij eenmalige evenementen of bijvoorbeeld horeca-opdrachten? GreenBlue kan snel studenten bieden die een extra zakcentje kunnen gebruiken.

Vaste Krachten
Is uw bedrijf op zoek naar slimme en zelfstandige medewerkers? Wij kunnen voor u specifiek op zoek gaan naar studenten die voor langere tijd ondersteuning kunnen bieden aan uw bedrijf. Wij proberen altijd om studenten een passende baan te bieden, die betrekking heeft op de persoon en zijn/haar studie. Hier heeft zowel de student als het bedrijf profijt van. Onze vaste krachten zijn niet bang voor een uitdaging, kunnen voor langere tijd werken en zijn vaak flexibel inzetbaar voor meer dan één dag in de week.

Duurzame Studenten
Een nieuw initiatief van GreenBlue is de inzet van duurzame projectteams. Voor deze projectteams zoeken wij specifiek studenten met veel kennis van duurzaamheid. De teams kunnen bijvoorbeeld worden ingezet voor het begeleiden voor brainstormsessies over duurzaamheid, het leiden van workshops en onderzoek naar duurzaamheidstoepassingen binnen uw bedrijf.

Starters
Heeft uw bedrijf een vacature open voor starters op de arbeidsmarkt? Omdat wij midden in het studentennetwerk staan weten wij de afstudeerstudenten snel te vinden. Door samen met ons op zoek te gaan naar starters heeft u een voorsprong op uw concurrentie!